آغاز برداشت لیمو در جهرم؛ پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ هزار تن لیموترش
آغاز برداشت لیمو در جهرم؛ پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ هزار تن لیموترش
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از آغاز برداشت لیموترش از باغ های این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنام فارس، سجاد قناعتیان اظهار کرد: جهرم، یکی از قطب‌های اصلی تولید لیموترش در کشور است و برداشت آن، از اواخر تیرماه با چیدن لیموی پرشین کلید خورده و تا پایان دی ماه با برداشت لیموی لیسبون ادامه خواهد داشت. شهرستان جهرم واقع در جنوب در استان فارس، با بیش از ۵۷۰۰ هکتار باغ لیموترش، امسال نیز میزبان فصل برداشت پُربار این محصول است.

بر اساس پیش‌بینی‌ها، حدود ۱۴۰ هزار تن لیمو ترش تا پایان فصل برداشت از باغ های این شهرستان چیده خواهد شد.

برداشت لیمو در جهرم به‌صورت مرحله‌ای انجام می‌شود: – لیموی پرشین (Persian Lime) از اواخر تیرماه برداشت می‌شود. – لیموی لیسبون (Lisbon) تا اواخر دی ماه از درختان جمع‌آوری خواهد شد. – ارقام دیگری مانند لیموی محلی (آب) نیز در این چرخه حضور دارند.

وی با بیان این مطلب که: بررسی الگوی مصرف نشان می‌دهد: ۴۰ درصد محصول برداشتی به‌صورت تازه‌خوری و تولید آبلیموی طبیعی استفاده می‌شود اظهار کرد: ۶۰ درصد باقی‌مانده راهی صنایع فرآوری (تولید کنسانتره، اسانس، مربا و خشک‌بار) می‌شود. بخش قابل توجهی از این محصول علاوه بر تأمین نیاز بازار داخلی، به بازارهای جهانی صادرات می‌شود. این ظرفیت تولید در جهرم، نقش کلیدی در تأمین لیمو ترش کشور و توسعه اقتصاد کشاورزی منطقه ایفا می‌کند.

  • نویسنده : لیلا کریمی
  • منبع خبر : دریافتی