تاریخ: چهارشنبه، ۲۵ تیر ۱۴۰۴
دسته‌بندی: شهری / ویژه

۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف عمران و خدمات می‌شود/ تأکید بر تسریع تکمیل تقاطع خلیج فارس و حل معضل ترافیک نصر

1348/10/11 - 2:35 ب.ظ
کد خبر: 3903
بدو نظر
سایز متن / -

عضو شورای اسلامی شهر شیراز با تشریح دستاوردهای مدیریت شهری ، بر تخصیص ۸۰ درصد بودجه شهرداری به پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری تأکید و کندی پروژه‌ها را ناشی از موانع فنی—نه کمبود مالی—دانست. صفایی خواستار تسریع در تکمیل تقاطع خلیج فارس و حل معضل ترافیک نصر شد و با رد ادعای ضعف نظارتی شورا، از اجرای مصوبات “مسجدمحوری” و “محله‌محوری” با اختصاص ۳درصد بودجه برای محرومیت‌زدایی دفاع کرد.

به گزارش خبرنگار گروه شهری آنام فارس، در چهل و هشتمین جلسه عمرانی شهرداری شیراز، محمود صفایی عضو شورای اسلامی شهر و ناظر منطقه ۷ شهرداری، ضمن قدردانی از تلاش مجموعه مدیریت شهری، بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های زیرساختی و تقویت نظارت میدانی بر عملکرد شهرداری تأکید کرد.
وی با اشاره به افتتاح بلوار شهید استوار در بهمن‌ماه سال ۱۴۰۲، این پروژه را نتیجه همت و تلاش شبانه‌روزی و بی‌وقفه سازمان عمران دانست و افزود: «با وجود شرایط سخت آب‌وهوایی، این پروژه در موعد مقرر به بهره‌برداری رسید و شایسته قدردانی است.»
صفایی همچنین از اقدام مؤثر شهرداری در اختصاص دهانه‌ای از زیرگذر برای ایجاد دوربرگردان ایمن در این مسیر که پاسخ‌گوی نیاز شهروندان بود، قدردانی کرد.
عضو شورای اسلامی شهر شیراز در ادامه با اشاره به پروژه‌های در دست اجرای مدیریت شهری، خواهان تسریع در تکمیل پروژه تقاطع خلیج فارس شد و ابراز امیدواری کرد: با بهره‌برداری سریع‌تر از این پروژه، عملیات اجرایی تقاطع نصر نیز آغاز شود.
به گفته وی، افزایش ترافیک در بلوار نصر و میدان‌های اطراف پس از بهره‌برداری از بلوار شهید استوار، موجب بروز مشکلات جدی در تردد خودروها شده و برخی تصمیمات نظیر مسدودسازی بخشی از میدان یا نصب چراغ‌های ناکارآمد، وضعیت را دشوارتر کرده است. صفایی بر لزوم بررسی کارشناسی این محدوده و ارائه راهکارهای مؤثر ترافیکی تأکید کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه هیچ‌یک از پروژه‌های عمرانی شیراز به دلیل کمبود بودجه متوقف نشده‌اند، اظهار داشت: «۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف پروژه‌های عمرانی و خدمات شهری می‌شود و اگر کندی یا توقفی نیز مشاهده می‌شود، ناشی از موانع فنی یا قراردادی است، نه نبود منابع مالی.» به گفته صفایی، مجموعه شهرداری و شورا به طور مستمر در حال خدمت‌رسانی به شهروندان هستند و جلسات عمرانی نیز به صورت منظم و هفتگی با حضور شهردار، معاونان و مدیران شهری برگزار می‌شود.
عضو شورای شهر شیراز در واکنش به برخی انتقادها نسبت به عملکرد نظارتی شورا بر شهرداری نیز تأکید کرد: اکثریت فعالیت‌های شهرداری در حوزه عمرانی و خدمات شهری تحت نظارت شورا انجام می‌شود و نمی‌توان به دلیل محدودیت دسترسی به برخی اطلاعات خاص، کل فرآیند نظارتی شورا را زیر سؤال برد.
وی همچنین با اشاره به دو مصوبه مهم شورای ششم درباره «مسجدمحوری» و «محله‌محوری»، حمایت از مساجد و محلات را در راستای تحقق عدالت اجتماعی دانست و گفت: «اختصاص سه درصد از بودجه شهرداری برای محرومیت‌زدایی، فرصتی برای ارتقای سطح خدمات عمومی در شهر است. کمک به تعمیر مساجد، تجهیز سیستم‌های صوتی و خدمات زیرساختی، تبلیغات یا پول‌پاشی نیست بلکه نمادی از عمل به شعارهای انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.»
صفایی در بخش پایانی سخنانش، با انتقاد از برخی فضاسازی‌ها و توزیع شب‌نامه در فضای رسانه‌ای و مجازی، از منتقدان خواست به جای تخریب و انتقاد صرف، در مسیر همکاری و نظارت مؤثر گام بردارند.
وی تصریح کرد: «کسانی که مدعی دغدغه‌مندی برای مردم هستند، باید به صورت عملی در پروژه‌ها حضور یافته و با پیشنهاد، پیگیری و مشارکت نقش خود را ایفا کنند. خدمت به مردم وظیفه‌ای همگانی است و همه اعضای شورا، فعالان اجتماعی و یاوران محلی باید در این مسیر مشارکت و همراهی داشته باشند.»