صادرات به خلیج فارس و روسیه چرخش اقتصادی را کلید زد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند، از آغاز برداشت هندوانه از اواخر اردیبهشت تا نیمه خردادماه خبر داد و تأکید کرد: با اجرای سیستم آبیاری تحت فشار لولههای نواری، مصرف آب در این شهرستان”۵۰ درصد کاهش” یافته است. وی عملکرد تولید را ۴۰ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: ۳۰ درصد افزایش سطح زیرکشت و ۵۰ درصد رشد تولید نسبت به سال گذشته، حاصل بهرهگیری از بذرهای اصلاحشده، روشهای نوین آبیاری، و نظارت دقیق بر مصرف کود و سموم است. هندوانههای فراشبند علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای خلیج فارس و روسیه صادر میشوند که نقش کلیدی در ارزآوری و رونق کسبوکار منطقه ایفا میکند.
.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنام فارس، سید حسن موسوی با اشاره به برداشت هندوانه در شهرستان فراشبندگفت : از اواخر اردیبهشت ماه آغاز شده و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه هندوانه به آب فراوان نیاز دارد، افزود: برای صرفه جویی در مصرف آب در تمامی اراضی از روش آبیاری تحت فشار با لولههای نواری استفاده شده که باعث کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب میشود.
موسوی با اشاره به اینکه عملکرد تولید هندوانه ۴۰ تن در هکتار است، خاطرنشان کرد: افزایش ۳۰ درصدی سطح زیرکشت و افزایش عملکرد ۵۰ درصدی تولید این محصول نسبت به سال گذشته با بهرهگیری از روشهای نوین آبیاری، استفاده از بذرهای اصلاح شده، استفاده به موقع از سموم و کود و نظارت مستمر و عمل به توصیههای کارشناسان جهاد کشاورزی حاصل شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فراشبند به بازار فروش این محصول اشاره کرد و گفت: هندوانه برداشت شده علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه صادر و همین امر سبب ارز آوری بیشتر و در نهایت رونق کسب و کار در این شهرستان شده است.