صحراییان با اشاره به جایگاه این حرم مطهر به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) در ایران، حضور آن در نمایشگاه را فرصتی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری مذهبی و فعالیتهای آستان در این حوزه دانست.
وی با تاکید بر همکاری و همافزایی با وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، تصریح کرد : آستان مقدس نه تنها مخالفتی با این وزارتخانه ندارد، بلکه در راستای توسعه گردشگری مذهبی در کشور، همراه و همگام با آن است.
صحراییان با رد قاطعانه هرگونه تخریب آثار تاریخی توسط آستان، اعلام کرد: تمامی خانههای تاریخی تحت مالکیت آستان، حفظ و مرمت شدهاند و اعتبارات لازم برای مقاومسازی آنها جذب شده است.
وی خانههای حسنی اردکانی، نعمتالهی و شهرام بهرامی را به عنوان نمونههایی از این اقدامات برشمرد.
معاون توسعه حرم شاهچراغ (ع) همچنین با اشاره به نیاز سازه اصلی حرم به مقاومسازی و مرمت، از فعالیت شبانهروزی استادکاران برای مرمت آیینهکاریهای حرم خبر داد.
وی از طرح توسعه موزه آستان مقدس شاهچراغ (ع) نیز سخن گفت و افزود: در این طرح، موزه جدیدی در کنار موزه فعلی احداث خواهد شد تا اشیای تاریخی و قرآنهای خطی و چاپی قدیمی به نمایش گذاشته شوند.
صحراییان در خصوص تامین اعتبارات این طرحها گفت: بخشی از اعتبارات از طریق کارگروه ملی زیارت و سازمان برنامه و بودجه تامین شده و پیشبینی میشود در صورت تامین به موقع، پروژهها طی سه سال آینده به بهرهبرداری برسند.
صحراییان در پایان با اشاره به تغییر کاربری خانههای تاریخی مرمت شده، پیشنهاد کرد که این خانهها میتوانند به عنوان اقامتگاههای بومگردی با فضای مذهبی مورد استفاده قرار گیرند.
وی همچنین از مذاکره با شهرداری شیراز برای تبدیل اراضی متعلق به حرم در اطراف آن به زائر سرا یا اقامتگاه برای زائرین خبر داد.