اهدای ۴۰۰ نهال مرکبات مثمر به مددجویان نهادهای حمایتی قیروکارزین

به بار نشستن درختان مرکبات در شهرستان قیروکارزین نمونه موفق استفاده از ظرفیت آب و خاک منطقه برای کاشت درختان مثمر در محیط عمومی است که با توجه به قابلیت بالای این شهرستان در باروری درختان بومی و فواید فراوان آن میتوان کاشت درختان مثمر و میوه در شهرها به خصوص محیطهای اداری و عمومی را مورد توجه قرار داد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی آنام فارس، محیط زیست شهرستان قیروکارزین در تفاهم نامه مشترک با بهزیستی این شهرستان اهدای ۴۰۰ نهال مرکبات مثمر به مددجویان نهادهای حمایتی قیروکارزین را در دستور کار قرار داد.
عباس قائدی رییس اداره محیط زیست قیروکارزین با تشریح اقدامات در این زمینه اظهار داشت : کاشت درختان مثمر از آنجا بیشتر حائز اهمیت است که رهبر معظم انقلاب حضرت در سال ۱۳۹۵ فرمودند: «من غالباً هر سال، درختهای کاج یا سرو یا درخت چنار و مانند اینها میکاشتم، لکن یک نفری در این یادداشتهای مردمی که برای من هر روز میآید، به من نوشته بود که چرا درخت میوه نمی کارید؟ لذا امسال ما درخت میوه کاشتیم.» از این رو کاشت درختان مثمر در این شهرستان نیز در اولویت قرار گرفت.
قائدی با بیان اینکه بر اساس این تفاهم نامه اداره بهزیستی قیروکارزین متعهد شده است که با همکاری تسهیلگران و کارکنان مراکز مثبت زندگی و نهادهای مسوول اهدای ۴۰۰ نهال مثمر به خانواده مددجویان را تا پایان دهه کرامت به اتمام برساند افزود: ارزش ریالی اجرای این طرح ۲۴۰ میلیون ریال برآورد شده اما ارزش معنوی آن بسیار بیش از این است و تاثیر بسزایی در ترویج درختکاری و درختکاری مثمر و همچنین تلاش برای خودکفایی خانواده های نیازمند دارد.
رییس اداره محیط زیست قیروکارزین با تقدیر از خانم حلیمه مرادی که مسوولیت اجرایی این طرح را عهده دار است اضافه کرد : منابع طبیعی و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیز دراین طرح مشارکت دارند و نهال های مثمر مرکبات با مشارکت ادارات مسوول بین نیازمندان و خانواده های مددجویان توزیع می شود.
قائدی با یاد آوری برخی از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب گفت : همچنین ایشان در سال ۱۳۹۷ با تاکید بر کاشت درختان مثمر و مضر برشمردن بعضی از گونههای درختی فرمودند:« شنیده میشود در مورد غرس برخی از نهالهای مضر در بعضی از نقاط کشور بیتوجهی میشود؛ به این مسئله خیلی باید اهمیت داده بشود. شنیدیم در بعضی از مراکز کشور بهخاطر جلوگیری از پیشرفت صحرا و بیابانزایی، نهال برخی از درختان که مناسب نیست و مضر است، کاشته میشود! خیلی ضروری است که دستگاههای مسوول مراقبت کنند که چنین اتفاقی نیفتد.» از این رو محیط زیست روی کاشت درختان سازگار با محیط زیست این شهرستان تاکید دارد.
لازم به ذکر است محمد رضا هوشیار مدیر کل بهزیستی فارس نیز با اهدای لوح سپاس از مشارکت و همراهی رییس اداره محیط زیست قیروکارزین در اجرای این طرح قدردانی کرد.
انتهای پیام